.:zoete kikkererwtencurry

recept voor 2 personen, lichte maaltijd.



IngrediŽnten

150 ml. groentebouillon
1 blik kikkererwten, uitgelekt
1/2 kleine ui, in ringen
klontje boter
1 appel, in stukjes
100 gr. champignons, in plakjes
2 tl. kerriepoeder
1 el. bloem
2 tl. citroensap
1 tl. sambal
klein handje rozijnen
15 gr. kokos
2 hardgekookte eieren

Bereiden:

-1- Verhit boter in een pan en fruit de uien tot ze bruin zijn. Voeg de appel en champignons toe en bak 2-3 min. mee. Kerrie en bloem toevoegen en nog 1 min. bakken. Steeds blijven roeren. Geleidelijk de bouillon toevoegen en goed roeren.

-2- Voeg het citroensap, de sambal, de erwten en rozijnen toe en laat voorzichtig 10 min. sudderen. Af en toe roeren.

-3- Vlak voor het opdienen de kokos erdoor roeren. Opdienen met het ei en zilvervliesrijst.



Dit artikel is toegevoegd op woensdag 12 mei 2010

.:reacties

nog geen reacties

.:reactie toevoegen

Dit bericht is gesloten. Hierdoor zijn reacties of stemmen niet langer mogelijk.