.:kaasrgoŻt

met brood of in bladerdeegbakje

-recept voor 4 personen-

...ingrediŽnten...

150 gr kaas
20 gr boter
20 gr bloem
300 ml melk
zout
peper uit de molen

1. Onkorst de kaas. Snijd de helft in blokjes en rasp de rest.
2. Smelt de boter in een pan. Roer de bloem erdoor tot een samenhangende, maar slappe massa. Schenk er al roerend in gedeelten de melk door en breng aan de kook. Blijven roeren tot er een gladde saus zonder klontjes is ontstaan. Nog enkele minuutjes zacht laten doorkoken. Als laatste de geraspte kaas hierin laten smelten. De blokjes kaas erdoor roeren en warm laten worden. Zout en peper naar smaak toevoegen.

Dit artikel is toegevoegd op zondag 31 mei 2009

.:reacties

nog geen reacties

.:reactie toevoegen

Dit bericht is gesloten. Hierdoor zijn reacties of stemmen niet langer mogelijk.