.:postelein met parmezaanse kaas

ouderwetse groente uit de wok

-recept voor 2 personen-

...ingrediŽnten...

500 gr. postelein
paar el geraspte parmezaan
zwarte peper uit de molen
nootmuskaat
biologische zonnebloemolie, net genoeg om een laagje op de bodem van je wok te maken

1. Snij de harde steeltjes van de postelein maar laat er nog wel een stuk van zitten. Het gaat niet alleen om de blaadjes. Wassen en goed uit laten lekken, het slinkt net als spinazie flink in en dan komt er nogal wat vocht vrij.
2. Een kleine hoeveelheid zonnebloemolie verhiiten en met beetjes de postelein beetgaar roerbakken.
3. Naar smaak kruiden met peper en nootmuskaat en als laatste de kaas erover strooien.

[Ik vond het erg lekker met aardappelpuree en gebakken camabert]

Dit artikel is toegevoegd op zondag 31 mei 2009

.:reacties

nog geen reacties

.:reactie toevoegen

Dit bericht is gesloten. Hierdoor zijn reacties of stemmen niet langer mogelijk.