.:spinaziefrittata uit de pan

lekker met patat/ gebakken aardappeltjes en salade

-recept voor 4 personen-

...ingredienten...

6 eieren
3 el olijfolie
1 grote ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, gehakt
600 gr. verse, panklare spinazie
1 el. grove mosterd
zout & versgemalen peper
2 el. platte peterselie, gehakt
100 gr. geraspte parmezaanse kaas

[koekenpan]

1- de ui glazig fruiten. de knoflook erbij en kort meefruiten. de spinazie erbij en meebakken tot deze begint te slinken. goed uit laten lekken.
2- in een kom de eieren, mosterd, peterselie en zout en peper naar smaak kloppen. de spinazie erdoor scheppen.
3- in een koekenpan wat olie verhitten, het ei mengsel erin verdelen en op halfhoog vuur bakken totdat de bovenkant droog is. de frittata op een bord laten glijden, de koekenpan erop zetten en de hele boel omdraaien. parmezaanse kaas erover strooien en de andere kant bakken tot alles gaar is.

bron:kook ook Vegetarisch

Dit artikel is toegevoegd op zondag 14 december 2008

.:reacties

nog geen reacties

.:reactie toevoegen

Dit bericht is gesloten. Hierdoor zijn reacties of stemmen niet langer mogelijk.