Archief

Momenteel zit je in het archief van: februari 2007

bijgerecht. mediterrane boontjes. bereiden: 15-20 min.

hoofdgerecht. bereiden: als je verse pasta gebruikt ben je in 10 min. klaar

saus/dressing. arabische saus, traditioneel geserveerd bij vis, heerlijk bij groenten. bereiden: 10-15 min.

saus/dressing. lekker vers i.p.v. uit een potje. bereiden: +/- 15 min.

bijgerecht. lekker knapperig. bereiden: +/- 10 min.

lunchgerecht. met blauwe kaas, weer 's een ander tostietje

maaltijdsalade. mmmmmmmmmmm

hoofdgerecht. recept van jamie oliver. bereiden: +/- 30 min. en nog 20-30 min. oventijd.

hoofdgerecht. aardappels en groente, maar dan lekker. bereiden: +/- 30 min.

hoofdgerecht. schandalig lekker en nog gezond ook. bereiden: zo klaar.

lunchgerecht, maar kan je natuurlijk ook gewoon 's avons eten... bereiden: 10 min.

bijgerecht, om je vingers bij op te eten! en snel & origineel. bereiden: +/- 20 min.

maaltijdsoep. mijn variant op de traditionele arabische harira. bereiden: +/- 30 min.

maaltijdsoep. met kaneel en gember, 1 van de lekkerste soepen die ik ken! bereiden: +/- 30 min.

bijgerecht. lekkere broccoli bestaat echt! bereiden: 15-20 min.

voorgerecht, mmmmmmmmmm... bereiden: 20- 30 min. maar dan heb je wel wat...!

bijgerecht. bereiden: in principe een half uurtje, maar door het gekloot met dat bananenblad duurt het de 1e keer langer...! maar: het is het zeker waard, superlekker!

hoofdgerecht. Ronalds favoriete pasta, recept van Jamie Oliver. bereiden: in slechts 30 min. heb je superlekkere pittige spaghetti!

lekker hartig bijgerecht. bereiden: in een kwartiertje klaar en dan nog 20 min. in de oven.

feestelijk bijgerecht, speciaal voor Maarten. bereiden duurt even, maar dat mag met een feestelijk gerecht.