.:alle dingen

Tijd voor wat nieuws


het is zo stil!
Onze website staat inmiddels ruim een jaar stil. De upgrade naar een nieuwe layout eigenlijk ook. Ons kleine kereltje heeft onze prioriteiten en beschikbare tijd zodanig verschoven -in goede zin weliswaar- dat we er niet meer aan toe komen.
Daarnaast zijn we tegenwoordig eigenlijk ook meer actief op Facebook, Twitter, Flickr, Google plus e.d.
We lopen daar ook niet echt de deur plat, maar altijd nog meer dan op vetgunstig.nl

Wellicht komen er binnenkort weer kriebels en beschikbare tijd om aan de site te werken en is er zomaar ineens een update...je weet maar nooit, maar tot die tijd zal het waarschijnlijk stil blijven op vetgunstig.nl


ABEL IS GEBOREN!


Abel
Na 9 maanden, een steeds dikker wordende buik en een relatief korte maar heftige bevalling is hij er dan ineens! Op vrijdagavond 28 mei 2010 is Abel in het Zaans Medisch Centrum om even voor middernacht, tijdens volle maan op de wereld gezet! We zijn nog steeds behoorlijk beduusd van de hele ervaring maar boven alles heel erg blij en gelukkig met dit waanzinnige ventje! We vinden natuurlijk zoals alle ouders onze Abel de mooiste, alleen bij ons is het ook echt zo ;)
Lees verder voor een aantal fotootjes die we hebben gemaakt en tussen het voeding geven en korte slaapjes door hebben kunnen uitzoeken..

Vakantie Thailand en Cambodja


headz
Ondanks dat we besloten hebben de site te restylen, waar we nog lang niet mee klaar zijn, hebben we nog steeds dingen die we graag online zetten. Waaronder natuurlijk onze vakantie in het fukking warme, nee, hete maar ook zeer mooie Thailand en Cambodja.

Voordat we naar Cambodja gingen hadden we een 'tussenstop' in Bangkok. Een erg inDRUKwekkende stad.

In Cambodja waren de tempels van Angkor Wat het hoogtepunt van de reis. Het laidback eiland Koh Chang bracht ons lekker tot rust, met z'n jungle vochtig, tropisch warme weer en heerlijke zee. Bekijk een kleine selectie van onze foto's voor een indruk.

Watskebeurt


een ogenblik
Het is een beetje rustig op vetgunstig. Dit heeft een aantal redenen. We zijn allebei nogal druk bezig met andere dingen, waardoor het bijhouden van de site er een beetje bij inschiet. Maar de belangrijkste reden is misschien wel dat we niet meer helemaal tevreden zijn met het uiterlijk en de indeling van Vetgunstig en daarom besloten hebben de site te restylen! Vetgunstig krijgt dus een facelift! Wanneer dit allemaal klaar is? Geen idee, maar we gaan nu onze tijd liever daar aan besteden dan aan het vullen van de huidige site!

Trendvision 2008


winners-catwalk
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! GEWONNEN!!!!
Linda heeft zondag 2 november met haar model Karlijn (die ook de kleding heeft gemaakt!) in Central Studios in Utrecht de felbegeerde Trendvision Award 2008 gewonnen!!! Over vet gunstig gesproken!
Over een aantal weken mogen ze naar Lissabon om daar voor Wella nederland uit te komen op de internationale Trendvision Award 2008!
Kijk in deze post naar wat fotootjes en filmpjes van de geweldige avond...

     volgende pagina